Monday, November 23, 2009

aku ingin pulang.....

banjir kat kota bharu nie.....

kampung halaman bila beraya...

sungguh aku ingin pulang....last balik kedah,time raya aidilfitri dulu...huhu..dah lama,rindu la nak tgk mak abah,adik..raya haji ni plak ramai saudara blk,tp kak long x blk coz keja...xpa la tuh....aku sangat risau takut aku x boleh nak blk nie....hujan makin lama makin lebat..ayaq pon makin lama makin tinggi,camna bas nak lalu..kawan aku ajak raya kat rumah dia,tp aku tak sure la samada rumah dia pon slamat dari banjir atau tak..fuh,susah btoi la dok kat sini..kalau ada flight direct KB-AS..da lama aku chow..xtau la nasib aku ngan beberapa kwan aku yang nak blk kg ni...jln kat klatan dah byk yg tutup...Allah saja la dpt membantu ni..Aku Mahu Pulang!!!!!!!

Friday, November 13, 2009