Saturday, December 19, 2009

Debat Diraja....UM'09

hai asalamualaikum.....dah lama xmenulis nie..ni sebenarnya kisah tyme debat aritu..UMK antar 2 team debat bahasa melayu,2 bahasa arab...tp kesah Umk ni sgt lawak,aku tak tau la camna nak jadi next2 year..kami tyme nak pi UM pon kena redah banjir paras paha dulu bru leh naik bas kat depan kopitiam tu..ok lah ni tyme kat Um,first game lawan UPM..fuhh..cuak aku,kalah mmg dah target...pastu lawan UMP,UUM,and last UDM...semuanya tewas tp margin rendah,kira fight jugak la..kami baru first timer dlm debat ni...kalu kami menang kira bonus...hahaha..sepatutnya ada 6 kali lawan tp kami terpaksa menarik diri coz 2 my frenz sakit sebab makan lipas goreng berlada kot......so,kami terus gi jalan kat sekitar KL...Ustz thalal atau Mr Nash(coz muka cam Nash)..dia ni mmg best dan baek giler..pak cik zaher n pak ya...eerrrmm..pak ya ni kerek cket...apapon kami menyimpan rahsia seorang kawan aku..kecian kat dia,kalu nak tau tya dlm FB..hahaha...klu cket,nama dia start huruf plg akhir..ok..bye..

No comments: