Saturday, April 10, 2010

FASA...hitam & putih

Aku dan Khyree..Team Volleyball SBH
SBHebat!!!!!..Staff+Dekan+Plajar2 SBH=unity

Faculty Agro -Industri dan Sumber Asli......hidup dlm FASA nie mmg best.....Kami keluarga SBH lg kuat "the power of Unity"..berjaya menyatukan kami semula....alhamdulillah..semenjak sukan FASA dijalankan,kerjasama antara kami amat
menjelesy kami..everything yg kami buat semua dipandang plek...hahaha..byk game jugak yg kami mng,Volley n Ping pong..itu kami konker..basket tu jauh cket la kot...tak pa taun depan ada lg...tp harapnya taun depan plajar2 FASA nie perlu blaja erti bersukan..provokasi dlm sukan is normal...kecuali main chess la...tolong la be profesional skit,kami nie xlah kuat mana pon..tp kami mng coz lwn sgt mudah makan psycho...diorang xleh maen coz emo lebeyh..hahaha...aku sgt suka tgk team2 yg camtu...benda emo2 nie slalunya bdk2 senior la yg start,junior okay ja...maybe bdk2 senior nie bajet diorang bagus sgt la...no ones can provoke them..huh..senior dah mcm bdk sek rendah..@#$%^..Sukan FASA mengajar erti kerjasama dan pepaduan,Sukan FASA diakhiri ngan Malam Wana Warni FASA...mlm tu aku yg handle all the shows..tp ada sekoq dua yg amat GIPANG(gila pangkat)...dia nak ikot kpla dia ja..pala hotak dia...!!!...aku mula2 agak terkilan la,AJK keja cam kuli tp at last majlis lingkop...tp aku pikir blk..aku gembira...hahahaha..padan muka ngan si Lecturer tu n "anjing2"dia..len kali xyah la lantik AJK..lantik "anjing2" dia ja dah..actually sgt byak benda yg nak di sharekan..tp aku xmau la nak bukak pekung besar2,nanti nampak plak bulu dada nie..hehe..okay la...last words,"Aku Serik Dengan FASA"...

Team persembahan SBH.....