Tuesday, January 25, 2011

Hukuman Sebat di Asrama UMK.........


hahaha...xsangka views untuk mende nie pon lebih seribu....haha

Monday, January 24, 2011

boria UMK

Thursday, January 13, 2011

Realiti Sukan FASA dan Kontinjen SBH.....





Sukan tahunan yang dianjurkan oleh Kelab FASA..taun nie banyak sukan dipertandingkan,penguasaan setiap kos adalah seimbang..satu perkembangan yang baik...untuk SBH..Kali kami join semua sukan yang ada,dengan kekuatan 37 orang SBH2 bersama 20 orang SBH1..kami akan cuba sehabis baik lah..xmengharapkan semuanye emas coz kontinjen SBH adalah kos kedua tersikit dlm FASA..tp boleh bg fight kat lawan tu pon kira okay..dah 2 minggu berlalu sukan nie,setakat ni ak just involve dlm opening ceremony then sukan2 cam volley n bowling..yg lain semua dtg support rakan2 ja....haha..(bukan atlet sgt,menari tau la....hahaha)..Untuk edisi kali nie,ak sgt2 berhati bila,semua acara Opening Ceremony disapu bersih oleh team SBH,dr Kawad yg sgt enjoy hingga lah cheerleading...fuhh..mmg puas sero!..haha..anyway sukan berbaki seminggu nie diharapkan tiada provokasi yg melampau dan konspirasi,stakat ni provokasi di pdg is okay but yg xsukanya bila dimasukkan dlm MEDIA FASA yg diedarkan setiap hari...huh...mmg hangat gak la...ramai yg jelez..thats why la...buat masa skrang ak just ckp kat budak2 SBH..JUST ENJOY UR GAME...kalah mng tolak tepi...dah la kot..maybe next week crita lagi.. Dengan Semangat Harimau Bintang.....SBH Auuummmmm!!!!!...