Monday, February 28, 2011

Lettuce and tamatos!


One night a man and woman went to his house to have sex when he stopped her to say "I still live with my parents and me and my brother share bunk beds so if you want to change positions say "lettuce" and if you want to go faster say "tomatos"

So they were getting it on and she was screaming "lettuce, lettuce, tomatos, lettuce, tomatos, tomatos"

Suddenly the younger brother (on the bottom bunk) said

"Could you stop making sandwiches your getting mayonase on me"!

hahahahaha........

Mimpi di Siang hari.........



Salam, mimpi di siang hari.....

...bermula bila aku and the gang ada rombongan dari Kelantan ke Kedah,then semua ahli rombongan diajak oleh aku makan nasi tengah hari kat rumah dikelilingi sawah yang menghijau..huh..very nice,aku pon tak ingat apa yang kami makan..ermm....pastu bila time nak balik ak rasa cam nak buang air kecil sangat2..bila aku gi tandas,Allah ramainya orang que,sambil dapat melihat muka masing2 berkerut menahan....haha.....so,ak xjadi lah buang air kat situ....aku tahan ja,sampai satu ketika...
Bila tiba masa tuk pulang ke Kelantan.....semua orang bersalaman dengan mak abah aku...bila ja time aku.....kedua2 moyang sebelah mak aku datang...mereka mula2 macam xnampak aku dan aku tak dengar sepatah perkataan pon dari mulut mereka....okay fine..pastu aku bangun dari tempat aku duduk tadi,terus mendapatkan tangan mereka bersalaman....mula2 aku salam dengan moyang lelaki....yang peliknya,dia salam ngan aku..terus aku peluk dan nangis bersama2....then,tiba aku salam ngan moyang perempuan plak,pon sama..lagi dasyat,aku peluk dia sangat2 erat,xmau lepaskannya sambil menangis....
Aku xmau balik Kelantan,nak stay duduk kat sebuah pondok kecil bersama2 moyang aku...tapi moyang aku,tetap diam membisu.....then,mereka hilang tiba2........aku rasa air menitis kat pipi aku nie,terus aku terjaga dan terdengar azan Asar.......Subhanallah...Allahuakbar!!.....

:::REALITI KEHIDUPAN:::

  • Aku memang nak buang air sgt2,tp nasib baik x buang kat atas katil....huh..Allah masih sayangkan aku.......haha..yang lain aku xmau tafsir,korang tafsirlah....
  • Kisah kedua-dua moyang aku telah meninggal dunia..yang perempuan aku tak pernah jumpa walau sekali pon...tapi moyang lelaki,sejak aku lahir hingga lah tanggal 19.Mei.2004...arwah tinggal bersama aku dan family since 1984-2004,dan arwahlah membesarkan mak aku dari kecil hingga mak aku kahwin dan stay serumah dengan arwah selepas arwah moyang perempuan meninggal...aku sangat2 sayangkan arwah Hashim b Abdullah..(moyang sebelah mak)
  • aku menangis menulis untuk kali ini.......Sekian...

caption:aku(berbaju merah bersongkok)
arwah(baju putih bersongkok)

Friday, February 4, 2011

Happy Chinese New Year~Gong Xi Fa Cai