Thursday, March 31, 2011

APRIL FOOL










Story April Fool ..anyway,semua kita tahu yang ini adalah hari dimana umat Islam diperbodohkan di Cordova,Spain....read more www.mykhilafah.com Do not forget it!!!!

Kalau kat Jenan dulu,bestnya dapat tengok aktiviti2 malam Satu April.....hahahaha...lawak la....my fren,sebelah katil je pon..dia diangkat ngan katil2,dibawak turun dari tingkat 2 ke tingkat 1...huh..memang tidor mati..at that time,aku tidor2 ayam...tp benda2 nie,senior yang buat......aku just tgk2 disebalik selimut jer....xbrani kacau senior kot dulu2 lah......

Then,my turn plak....diorang bukak selimut aku,and diorang conteng ngan permanent marker kat bahagian..............dada aku..huh..dia lukis bra kat dada aku...damn!!!!....
Tapi waktu tu belakon buat2 x sedar ja....habis semua Form 1 and Form 2 dalam dorm tu kena......
Esok paginya,masing-masing bergelak golek-golek melihat apa yang dah diperlakukan semalam...hahahaha.....



pastu,semua orang gi shower nak mandi nak pi solat Subuh kat masjid...bukak2 ja shower tu,kuar air warna merah la,ada biru,ada hitam n macam2 kaler lagi lah...yang mana letak kepala dulu,abeh bewarna badan mereka.....hahaha..
gurauan yang macam SIAL!!....

skrang ni bila ingat2 balik,rasa cam lucu plak...orang lain xtau lah pandangan camna....
the same things happened when I was in Form 2...then,
when I was Form 4...haha...the time has come..REVENGE!!..

lumrah berasrama...so,xyah crita la..apa yang senior2 buat kat kami,gitu jugak lah kena kat junior2 kami.........anyway that's life.....junior2..abg mintak maaf!!!!...

No comments: