Friday, March 25, 2011

Nokia Xpress Music 5800.........................



Already gone lah.........

Kalau aku x balik aritu,mungkin x hilang,

Kalau aku x simpan atas almari,mungkin x hilang,
Kalau aku bagi budak tu main game,mungkin x hilang,
Kalau x dak kenduri,mungkin x hilang,

Kalau diorang x datang umah,mungkin x hilang, Kalau aku ambek simpan dalam boxer,mungkin x hilang......

Kalau,kalau,kalau......mungkin,mungkin,mungkin....

Semuanya dah ditakdirkan,x boleh berkalau mungkin jika ianya qada' dan qadar Illahi Maha Mengetahui...Mak aku pesan, "kalau" boleh mempengaruhi akidah.....So,Aku redha even my first henset that I bought by my owned money..RM750 gone begitu saja.....Kalau ada rezki,InsyaAllah adalah penggantinya......maybe dugaan.....

Pada masa yang sama jugak,abah dimasukkan ke Kedah Medical Center coz buat small incisions....then,bila Abg Hamdan bagi henset dia,henset tu plak kena air..huhu..sedih...Berat Nanang la....Aku berikrar after 4 months cuti,I'll come with new henset....hahaha....

Herzlich Willkommen.......

No comments: