Monday, July 18, 2011

J.U.V.A.N.A


Fuhh..fenomena baru kat Malaysia..bukan kisah budak2 jahat kat luar ni,tp citer kat TV3 tiap2 malam isnin...aku x penah miss owwww...haha...lakonan budak2 ni memang best + mantap...tapi aku rasa cam kejap sangat citer ni..kalu boleh sepanjang tahun pon bleh..hehe..kau mampu?..before ni,Datuk kata ada 10 orang students baru nak masuk Sek Wira Bakti..then,Cikgu Zakiah jd Warden plak,Daim jadi cikgu kat sekolah tu,apa jadi kat Tuan Raja,Botak,Ckg Azmi...banyak lagi persoalan,rasanya ada JUVANA 2 kot...hopefully lah!...storyline citer  sangat menarik,I give 5 Bintang..memang sampai lah camna pengarah merungkai menonjolkan bagaimana diorang boleh terjebak dalam jenayah..kritikan sosial sangat menarik dan tepat dalam realiti hidup manusia kini,terutamanya di Malaysia..anyway Tahniah Juvana!!!

No comments: