Sunday, July 31, 2011

Pasca Jom Balik Jenan

Pendaftaran hari Jumaat menghimpunkan 62 orang ahli Revo...

  • Taklimat oleh Fathi Nadirah,Ckg Azizah,Ckg Zainun
  • Kutipan wang oleh Asyraf (apple) & Rahimie (bapak)
  • peserta dibahagikan kepada pecahan course masing2..(aku under science) 
  • pastu,keluar makan beramai2 kat Gani Charkoteow..xla sedap sangat pon....anyway,very enjoy the moment..
  • malam sket,naik dorm Wira,jumpa ngan Form 5..Alhamdulillah they still memorized us...
  • tidor dibilik tetamu sambil Padu,Syuk,Nan,Acoi,Ayad bersembang ditepi telinga..si Sapit Shidung dah lama belayar sambil mencuri bantal aku...lastly,kat pkol 4 br btul2 bleh tdor..
Pagi Sabtu
  • Apple & Shishu kejut semua orang,coz dia orang paling awal tdo dan bangun
  • pastu,dah nak pkol 7.30..pakat2 dok berebut bilik air..coz 1 bilik ada 2 shower ja..so,ramai yang naik Juara mandi pagi tu...7.45:my father antar nasik lemak tuk breakfast..
  • dalam kol 8.00pagi..boleh kata semua ahli dan form 5 berkumpul didewan...tunggu punya tunggu..8.30 jugak start..biasaklah!!..
  • sesi dimulakan dgn Fathi sebagai MC..sesi pagi ni melibatkan budak2 Overseas..Shishu,Sinchan,Padu,Farah Nabila,Cuai..menarik..tp sayang..I have job kena setel....pasal Makanan!!..
  • tyme rehat makan Breakfast & kudapan skali...pastu sambung ngan xtvt rumah...angkat 3 bata guna 3 paper A4..then,continue dgn Jobstreets..ala2 cari kerja....yang dtang kat rumah Wira semua kena berkaitan Kebudayaan..paling menyerlah Form 5 rumah CENDIKIA...best bro!!
  • makan tgh ari ditaja oleh Cikgu Azizah..kat DM jer pon..not bad la makanan dia..
  • kol 2.00...acara melibatkan ramai peserta...ala2 macam Course Recognising Day la...ramai Form 5 serbu booth budak Medic n Engineering..kami budak science seramai 7 orang..rilek bangat!!..haha..xde pon yg berminat..cuma ada sorang girl ni minat sangat nak jadi Vet..
  • petang..ada yg main ragbi,bola,volley,bola jaring..dan ada juga yang dok saja.....haha..mula2 enjoy..tp ada seorang geng kita ni kantoi ngan Pengetua plak pakai Hawaiian short..haha..kena marah lah beliaw..pengetua xabeh2 spoiled mood..
  • dinner:..keadan DM agak terkawal,menarik..ramai gak cikgu2 datang sapot...bangga aku tengok..last minit dpt cancellation dr Pengetua..ermmmm...xpa jugak dia xmai...haha..cikgu mansor the best la..dia boleh ingat lagi..nama2 kami..huh...hebat..ni soklan dia tanya :"zharif,dok menari gi ka".."btoi dak kamu dok Teluk Talipon,Kubang Rotan"..Fuhh..dia ingat bai..yang plg penting dia kata.."ish2...kamu makin Besaq no!!!..."...haha..hancur hati aku..haha..
  • anyway,malam tu makan pon best and dpt sembang ngan cikgu2...menariklah...Cikgu Mansor kata program kamu ni berjaya....Jangan Serik Untuk Datang lagi Ke JENAN BUMI TERCINTA!!!!!!... 
ni lah wajah budak2 Revo..bezakan.

JBJ paling ramai peserta....

Form 5 Wira & Ex-Wira yang hadir

booth science:..hambar jer....hahaha...

one moment in tyme...

malam dinner..ni jer yang hadir..

No comments: