Friday, September 23, 2011

Popular Untuk Lelaki

shower cream yg plg popular

*razor yg selalu digunapakai waktu shaving

*jenama syampoo yg boleh dipercayai..

agak popular untuk kehansoman..

*semua beli coz nak jadi cam Aaron

gunalah colgate total !!

*product paling laris..Mydin pon dah abes stok..ramai lelaki beli coz nak perempuan mendampingi mereka..

 * - produk yg saya gunakan.

Thursday, September 22, 2011

Detik Ini - UMK

Wednesday, September 21, 2011

Sepi Kerna Terpaksa.....

Sepi kerna terpaksa....
dah lama tak bermadah di sini...
coretan raya menghiasi dinding blog......
dikala aku tercampak dari nikmat dunia ke serba kekurangan..
ak menyepi disini dengan penuh reda dan tawakal hanya kepada Allah...
kembali ke dunia sekolah,hidup di dalam kamar panjang bertingkat2...
walaupun sementara tp kegembiraan dulu tersentak sedikit....
apa-apa pon sahabat-sahabat sangat aku hargai....
kesepian di Cemerlang mungkin sementara....
kerna terpaksa kerana serba kekurangan...

Monday, September 12, 2011

Raya Kali Ini....









Tiada aksara untuk menggambarkan keseronokan penuh kesyukuran pada raya kali ini....

Friday, September 2, 2011

Jenan Dihatiku....

sebelum menstory kisah raya di kampungku ,saya nak share kisah raya open haus ALUMNI SMSAH 2011 Jenan Dihatiku~sambutan kali ni sangat meriah..parking keta dari Dataran Dewan Sultan Abdul Halim sampai ke gate sekolah..sangat ramai...tp lauk tetap tak abes..haha..banyak gila...keliling dewan juadah raya ada...yg saya ingat kambing bakar,sate,nasi beriani ayam,bihun & mee sup,nasi impit,ketupat rendang,lemang,laicikang,kuih2 muih...dan mcm2 lg......bulan ni adalah bulan last pengetua Mad Din meninggalkan SMSAH...budak2 Revo xramai sangat..Aku,Nan,Ayad,MdNoh,Rifqi,Zakwan,PakYa,Pala,Kudut,Tista,Amin..sapa lg ntah..rasanya ni ja kot....Setiap tahun,Jamuan Raya akan diadakan di bumi Jenan pada raya ke-3......Selamat Hari Raya,Jenan Dihati~!!!
















Thursday, September 1, 2011

Simple Reunion Reunite Us....


Keluarga SKDS 1997-2002
new entry bout simple reunion with my old frens...this is second year of reunion event that organized by Fauzaihan,previously by Zakwan..Special thanks to them...most of our colleague cannot participate this year..hmm..it's okay..whatever it is,we are enjoy to have this moment.Anyway,I would like to thank all my  colleague bcoz,they recalled memories during school time...fuhh..puas reunion semalam,simple ja,tp cukup la meriah dan menggamit memori...diharapkan taun2 mendatang event2 seperti ini akan diadakan plak di venue yg lain....
budak laki ja ramai....

fren foreva