Sunday, February 5, 2012

Hepy Besday to me!!...

Tiramisu...
...Selamat Ulang Tahun ke-22..
arini br ada masa nak buat entry bout my besday..
lahirnya pada 2nd February 1990..Suboh hari....
sejuk waktu ni.....haha..mcm ingat ja!..
zaman sambut2 besday makin tua makin berbeza..
makin matang dan complicated...
penghargaan demi penghargaan...
sekecik2 benda pon aku masih simpan sampai arini..even wishes cards dr zaman 2003 lg..
sebahagian Wishes cards zaman sekolah 2003-2007


Zaman kat SMSAH dulu..
..bila pi kelas..tengok bwah meja,or dalam locker buku..nanti ada coklat n wishes cards...
..kat meja pon still ada wishes..Hepy Besday!..HB!..Sebesday!..Slamat Ari Tuo!..macam2 bahasa ada..
di alam maya..Friendster lah waktu tu...
surprised party..mostly dr kawan batch...awek pon..haha..TQ guys!!!...
tringat zaman dulo-dulo...
Ghindu Baq Hang!!!..

Zaman Matrik 
...pon sama bestnya...
celebrate ngan kawan2 yang sangat best...
surprised party cam besa...
hunreds wishes cards..and wishes at My Space...
paling best roomates & kawan..yg sanggup share duit beli kek n hadiah..
aku simpan gi semua tu..tak terusik pon!..
..wishes pon datang dari lecturer...
En Azeman-"Selamat Besday kpd Mohd Zharif"..dalam lecture Maths sem 2..almost 250 peoples wishes me at that time..best!!!...
Mr Chow pon....
En Amar....
even mak cik jual Cucuk-cucuk Batang kat Laman Santai!.
best weyh KMK!!!!....
pemberian Hafez,Asyraf,Hafiz,Fadil

tak ingat la sapa bagi ni....tp pompuan lah yg bagi
 Kat UMK..
xkurang bestnya....surprised party waktu besday ke20...
SBH3..beli Tiramisu Kek tu..best3..then,cam besa party tepong lah!..haha
TQ SBH n UMKians!!
hundreds wishes from FBians!!
pastu..2 feb tahun seterusnya..celeb kat rumah wth my family n frens kat sini plak..
lagi bermakna!!..
berdendam aku ngan tangan yg sembur ni...hehe

aminoh,pian,dian dan didi....
dah start cair weyh...

hadiahkan diri sendiri guna voucher,..

Tahun ke-22
..wishes datang dr macam-macam sumber..
kisses from my mom & abah..yang ni paling BERHARGA!!
having dinner..Fantastisch!..
135 frens di FB wishes..
beratus folowers di Twiter..termasuk TMJ!..Gracias Sir!..
ada jugak yang minta aku bertaubat....Alhamdulillah....anda?..
diusia meningkat begini..Syukur ke Hadrat Illahi..
Moga mendapat lindungan Hidayah dr-Nya seperti mana rakan2 ku lain..
InsyaAllah....
Doakan Aku yang terbaiklah!..Amin..
pemberian kak long..


*disisi lain tak perlu aku cerita la kan....

No comments: