Tuesday, April 24, 2012

Cerita sedih ke suko!























sepatutnya entry tuk mengenang kenangan bersama Prof Ruhul Amin.....mula-mula dikatanya dah nak balik negaranya..sedih baq hg!...kami suka dia,dia suka kami...ewahh...tapi last2 menet,dia kata..."I got another new contract for 2 years,and I'm not going back to Bangladesh"..lebih kurang camtu la mesej dia....Alhamdulillah...kalau dia nak balik after kami grad,tu xpa...but now,we still need him to teach us...about animals and live!....dalam banyak2 prof berketurunan Bangla ni,beliau lah paling best..mengajor cam ajar tuisyen..slagi xpaham..he will continue and continue...even bahasanya Banglish..erkkk..susoh gak lo den nok paham jang!...tp.itulah Prof Ruhul Amin..Sporting baq hang!!!..xmau cerita banyak,sebab masih ada masa wth him....then,rumours or truth tak tau la...katanya Prof OM meninggalkan kita...if Ya?..
Thanks to Prof Dr Othman Mansor-even you are no longer wth us...but JASAMU DIKENANG HAYAT!!!...Sempoi!!..later I will continue wth new entry bout Prof OM...

Wednesday, April 18, 2012

Percubaan

huhhh......dah lama tak blogging...sibuk sangat la...lembu,kambing,arnab banyak lagi la binatang2 yang nak kena jaga....
setiap hari ada ja kes-kes baru.....kaki luka la,kena ulat la,kembung,beranak,mati sebab cacing,staff yang bajet bagus ..huh..mencabar...
rupanya kalau berada dalam bidang penternakan ni pon..kena pandai merawat jugak...tak lah depend on Vet ja...Modal!Modal! tu....haha...nanti kita bercerita panjang....IVM mengajar 1000000000000 pengalaman n ilmu...!
.................ni just nak try menulis balik sket........

Thursday, April 5, 2012

Great Quotes 2

"Never let your memories be greater than your

dreams." - Doug Ivester

Great Quotes 1

"We didn't lose the game; we just ran out of 

time." - Vince Lombardi