Tuesday, April 24, 2012

Cerita sedih ke suko!























sepatutnya entry tuk mengenang kenangan bersama Prof Ruhul Amin.....mula-mula dikatanya dah nak balik negaranya..sedih baq hg!...kami suka dia,dia suka kami...ewahh...tapi last2 menet,dia kata..."I got another new contract for 2 years,and I'm not going back to Bangladesh"..lebih kurang camtu la mesej dia....Alhamdulillah...kalau dia nak balik after kami grad,tu xpa...but now,we still need him to teach us...about animals and live!....dalam banyak2 prof berketurunan Bangla ni,beliau lah paling best..mengajor cam ajar tuisyen..slagi xpaham..he will continue and continue...even bahasanya Banglish..erkkk..susoh gak lo den nok paham jang!...tp.itulah Prof Ruhul Amin..Sporting baq hang!!!..xmau cerita banyak,sebab masih ada masa wth him....then,rumours or truth tak tau la...katanya Prof OM meninggalkan kita...if Ya?..
Thanks to Prof Dr Othman Mansor-even you are no longer wth us...but JASAMU DIKENANG HAYAT!!!...Sempoi!!..later I will continue wth new entry bout Prof OM...

2 comments:

crazyhorsea said...

tgk mnatang kat atas tu teringat aku masa pegi garden apa ntah masa kat kmk utk klas bio..haha

zharif said...

haha..Lye Huat Garden!...