Wednesday, January 22, 2014

Kehidupan Baru di Universiti Malaysia Kelantan Kampus Jeli

Tahun 2014 dah start hampir sebulan...dan sepanjang itu lah aku dah start new life here as postgraduate student kat UMK jugak...kenapa pilih UMK,ramai yg tanya camni..so,jawapan guwe mudah....ambo suko KELATE!..tu jah...mungkin rezki dah tertulis disini,xjauh mana pon..5 hours dr Alor Setar..mudah ambo nok kelik nanti......Syukur Alhamdulillah..setakat ni projek Tilapia yg dijalankan tuk projek Master ni all in "pipe line"..Hopefully, bleh grad dgn cepat dan jayanya!....bila pilih UMK,ambo doh kenal dah semua lecturer yg ada kat sini,so mudah la sket...lagi satu,bila buat Master disini dapat sponsor tuk yuran...Syukur!..stakat ni ambo nok share lah gambar selai dua..
















2 comments:

Firdaus @ Fert said...

Rasa mcm dah move up another level in your knowledge application kan? This is so coool

ziehah said...

sy plajar tahun 3 umk...sy dpt fyp tentang tilapia...sekiranya sy ingin mendapatkan tilapia ni, kena rujuk siapa yer??